Fietsen Vandewalle

WERKPLAATS

WERKPLAATS

erkend
Service Center

Als erkend Service Center van topmerken als Bosch, Shimano Steps, Enviolo en Gates, en als erkend hersteller van Rohloff en Pinion, kan je bij Fietsen Vandewalle terecht voor het algemeen onderhoud en allerhande herstellingen aan de verschillende onderdelen van je fiets.

Om de perfecte dienst na verkoop te garanderen, hechten wij bij
Fietsen Vandewalle dan ook veel belang aan de netheid van het atelier.
Een strikt onderhouden werkplaats, voorzien van moderne uitrusting en apparatuur, stelt ons in staat om het onderhoud of eventuele herstellingen aan jouw fiets op een correcte manier uit te voeren.
Kleine herstellingen pakken we zo snel mogelijk aan en als je een afspraak maakt kan het onderhoud van je e-bike op één dag uitgevoerd worden.

CONTACTEER ONS
ONDERHOUD

Onderhoud op afspraak

Het onderhoud van een e-bike vergt vakmanschap en technisch inzicht. Ook daarvoor kan je bij Fietsen Vandewalle terecht. Omdat er steeds meer elektronica bij komt kijken, kan je het onderhoud van een elektrische fiets vergelijken met dat van een auto. Vertrouw daarom op de ervaring en de vakkennis van Fietsen Vandewalle, want bij ons ga je in geen tijd weer veilig en gerust op weg.

Is jouw e-bike toe aan onderhoud? Maak dan vandaag nog een afspraak. Wij zorgen ervoor dat je dezelfde dag nog opnieuw op weg kan.

Maak een afspraak