over ons

over fietsen
vandewalle

Jouw verkoper en jouw technieker zijn één en dezelfde persoon, zo kan Fietsen Vandewalle jou steeds de beste producten en de meest persoonlijke service aanbieden.

EXPERTISE EN ADVIES

PROFESSIONEEL
advies

Fietsen Vandewalle is niet voor niets de Fietsspecialist. Dankzij onze jarenlange ervaring kan je naast een persoonlijke service ook rekenen op professioneel advies bij het aanschaffen van verschillende soorten fietsen.

Bij Fietsen Vandewalle vind je niet alleen een groot assortiment aan kwalitatieve e-bikes, ook voor bakfietsen van Urban Arrow en lifestyle retro fietsen van Achielle kan je bij ons terecht.  

We begeleiden je graag in je zoektocht naar de elektrische fiets die het best bij je past en geven met plezier een woordje uitleg bij de verschillende opties. Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan verschillende modellen, diverse motoren (Bosch, Shimano en Yamaha) en soorten batterijen die de actieradius van de e-bike bepalen. Je bent trouwens altijd welkom voor een testritje.

Heb je een specifieke vraag over een merk? Of ben je op zoek naar een bepaald product, maar vind je het niet terug op de site? Geen nood, wij kunnen je vast verder helpen, aarzel dus niet om ons te contacteren.

CONTACTEER ONS
GESCHIEDENIS

30 jaar ervaring sinds 1993

Sinds de oprichting in 1993 is Fietsen Vandewalle uitgegroeid tot een begrip in de streek. Een gevestigde waarde waarbij de focus op kennis, kwaliteit en een betrouwbare dienst na verkoop ligt. Dé referentie op vlak van fietsen en accessoires. 

Met dertig jaar ervaring op de teller draait Fietsen Vandewalle vandaag op volle toeren. En met het verleden in het achterhoofd en de blik op de toekomst sleutelt de Fietsspecialist onverminderd verder met één doel voor ogen: de klanten voorzien van professioneel advies, kwalitatieve producten en een ongeëvenaarde service. Dag in, dag uit.

CONTACTEER ONS
ERKEND SERVICE CENTER 

E-bike tech specialisT

Om ervoor te zorgen dat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van elektrische fietsen, scholen we ons jaarlijks bij. We mogen onszelf dan ook e-bike tech specialist noemen.

Fietsen Vandewalle is een erkend Service Center van:
- Bosch
- Enviolo
- Gates
- Shimano Steps

Interesse in een e-bike? Wij helpen je op weg met deskundig advies. 

CONTACTEER ONS
Exclusieve dealer

topmerken Gaastra en Idworx

In België zijn er slechts 6 zaken die de fietsen van topmerken
Gaastra en Idworx mogen verdelen, wij zijn dan ook heel trots dat wij
één van deze zaken zijn.

De fietsen van Gaastra en Idworx benaderen de perfectie. Ze zijn het resultaat van voortdurende verbetering. De ultieme som van inzicht, uitgebalanceerde rijeigenschappen en onderhoudsarme techniek.

Een fiets waar je volop van geniet, op elke weg of elk soort terrein.

CONTACTEER ONS
EXPERT-LABEL

IDWORX MTB EXPERT

Fietsen Vandewalle mag zich sinds 2023 officieel idworx Mountainbike Expert noemen! Een hele eer, gezien we nog maar de tweede zaak zijn in België die deze felbegeerde titel binnenhaalt.

Het idworx MTB Expert-label staat synoniem aan vertrouwen en vakmanschap. Als klant mag je rekenen op professioneel advies, mountainbikes die hoge toppen scheren en een ongekende service van een erkend dealer.

FIETSVERZEKERING EN BIJSTAND

Verzeker je tegen diefstal en schade

Een fietsverzekering van ENRA voor je nieuwe fiets of e-bike? Dat is een slimme zet. Bij Fietsen Vandewalle kan je jouw fiets omnium laten verzekeren tegen diefstal en schade. Zo ben je altijd gerust.

Pech onderweg? Maak je geen zorgen, met de fietsbijstand van ENRA ben je meteen gered. Ben je omnium verzekerd? Dan worden jij en je fiets opgehaald en teruggebracht naar het vertrekpunt van je fietstocht. Handig toch?

Meer informatie over de premies en de looptijd? Neem contact met ons op, we helpen je met plezier weer op weg.

CONTACTEER ONS

ONZE CIJFERS

30+
JAAR ERVARING
20+
MERKEN
500+
TEVREDEN KLANTEN
ONze winkel

FIETSEN VANDEWALLE

STEL JE VRAAG
VANDAAG

CONTACTEER ONS