Aanbod

Accessoires

Allerhande accessoires voor je fiets? Die vind je bij Vandewalle!

Van budgetvriendelijke basismodellen tot professionele fietscomputers die naast snelheid en afstand ook cadans en hartslag registeren, je vindt ze allemaal terug in ons uitgebreid aanbod.

Eén of meerdere fietsen meenemen op reis? Geen probleem met onze fietsdragers. Snel en gemakkelijk te installeren en 100% veilig.

Op reis met de fiets of gewoon even naar de bakker? Om je spullen op te bergen heb je nood aan een degelijke fietstas of -mand.

Fietspompen in alle maten en kleuren,
die vind je hier.

Wij staan klaar, gewapend met advies, om jou fiets maximaal tegen diefstal te beschermen.

Veiligheid boven alles. Wie niet gezien wordt, die is gezien!

De veiligheid van je kinderen komt altijd op de eerste plaats. Ook op de fiets kies je voor maximale veiligheid.

Om langer te blijven genieten van je fiets is een goed onderhoud noodzakelijk. De mechanische onderdelen van je fiets zijn zeer gevoelig aan stof, zand en ander vuil. Poets daarom je fiets op regelmatige basis, zeker na het zwaardere werk.

Veiligheid boven alles.  Een goede valhelm biedt de nodige bescherming bij een valpartij en beschermt het hoofd tegen een harde klap. Vertrek daarom nooit op een fietstocht zonder de nodige beschermingsmiddelen.

Voorkom zadelpijn en zet in op comfort met een kwalitatief zadel. Als je nu veel of weinig fietst, een goed zadel zit sowieso een stuk aangenamer en maakt het fietsen zo veel leuker.