Over ons

In 1993 startte ik mijn eigen fietsenzaak. Nu, 26 jaar later en heel veel ervaring rijker, kijk ik niet achter mij maar nog steeds vooruit. Mijn focus ligt op optimale kwaliteit, vakkennis en een betrouwbare service na verkoop, want fietsen zijn toch heel wat vernuftiger dan vroeger. Bij ons vind je zeker wat je zoekt: kinderfietsen, bakfietsen, elektrische fietsen, stads- en hybride fietsen, plooifietsen en tal van accessoires zoals fietstassen, helmen, … Ook hier kiezen we altijd voor topmerken: valhelmen van Abus en Met, fietstassen van Ortlieb, zadels van Brooks, enz.

Wie wil genieten van promoties of een fietsverzekering wenst af te sluiten, is meer dan welkom in onze showroom in Lendelede. De rode draad doorheen ons complete gamma is duurzaamheid, betrouwbaarheid, een persoonlijke service en echt fiets-vakmanschap.

> Ontdek al onze fietsen hier

Expertise en advies

Vintage en retro fietsen zijn helemaal in. Met onze merken Achielle en Oxford hebben we enkele echte trendsetters in huis. Ook de elektrische fiets is nu meer dan brandend actueel! Bij ons vind je ze in alle mogelijke modellen, verschillende motoren (Bosch, Shimano en Yamaha), verschillende batterijen die de actieradius gaan bepalen, enz. We hebben het in huis en helpen je graag met het juiste advies omtrent jouw nieuwe elektrische fiets. Heel belangrijk bij een elektrische fiets is de dienst na verkoop! Een elektrische fiets vraagt geregeld een onderhoud, vergelijk het gerust met het onderhoud van een wagen en dat vergt vakmanschap. Daarom scholen wij ons constant bij en mogen wij ons sinds 2011 E-bike tech specialist noemen. Bij ons ben je trouwens altijd welkom voor een testritje.
Een (eerste) E-bike aankopen? We helpen je graag advies.

Ontdek hier het belang van professioneel advies:

https://www.focus-wtv.be/nieuws/elektrische-fiets-oorzaak-zware-woningbrand-er-kan-altijd-iets-mis-gaan

Exclusieve dealer

Gaastra en Idworx zijn het neusje van de zalm in fietsenland: deze fietsen zijn echt de perfectie! Ze zijn het resultaat van voortdurende verbetering van samenhangende details, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek een fiets is waarmee je altijd volop kan genieten op elke weg of in elk soort terrein. In België zijn slechts 6 zaken die deze fietsen mogen verkopen. We zijn dan ook behoorlijk trots dat wij tot deze selecte groep van 6 behoren.

Tot binnenkort in onze showroom!

- Stefan -