Met de benenwagen naar de supermarkt

Met de benenwagen naar de supermarkt!

3 goeie redenen om een bakfiets te kopen

Bak-fietsen is hip. Het ideale transportmiddel voor jong en oud zonder rijbewijs, voor zij die zonder filestress richting de supermarkt trekken, zij die op een groene, duurzame manier de kids afzetten aan de schoolpoort. Nog geen trots lid van de bakfietscommunity? We reiken graag 3 redenen aan om je eerste, tweede of derde bakfiets te kopen. De voordelen op een rijtje:

1. Bak-fietsen is gezond

Niets zo heerlijk als een frisse bries door je haren na een lange, eentonige dag op bureau. bakfietsen is een leuk alternatief voor wie liever de geur van een drukke fitness én vervelende files vermijdt. Wie dagelijks met een bakfiets van rond de 30 kilogram naar en van het werk fietst, merkt al snel resultaat. Bakfietsen is goed nieuws voor de beenspieren en slecht nieuws voor die kilo’s te veel. Ready to pedal? Demonstreer hoe fietsvaardig je bent in onze showroom.

2. Een ruime en duurzame fiets

Een ding is zeker: Op een bakfiets heb je sowieso meer ruimte dan op je standaard stadsfiets. Zelfs de kleinste bakfietsmodellen bieden plaats aan je boodschappen, drie kinderen, bouwmateriaal enz. Je kan het zo gek niet bedenken. Bovendien transporteer jij je inkopen jarenlang, want bakfietsen gaan lang mee. Heel lang. Onze bakfietsen zijn gemaakt om de meest extreme omstandigheden te trotseren: hittegolven, sneeuwstormen en zelfs hagelbuien. Pedal to the metal!

Bakfiets Urban Arrow

3. Op fiets-pad met het ganse gezin

Een van de belangrijkste redenen om een bakfiets te kopen: Je brengt makkelijk zoon Thomas,baby Marieke en dochterlief Laura richting de schoolpoort. En in het weekend worden de gezinsstapjes ecologisch verantwoord. Inspanning of ontspanning: een (elektrische-)bakfiets is er voor het ganse gezin.

In onze showroom

Te Lendelede vind je onze Urban Arrow en Vogue Bike bakfietsen. Elektronisch aangedreven of voor de echte sportievelingen: de klassieke - met beenspierkracht aangedreven - modellen. In onze showroom kan je altijd terecht voor persoonlijk advies: of het nu je eerst tweewieler is of niet. Kom langs. Tot straks!